Yoğurtlu Cevizli Kereviz


Kereviz genelde çok sevilmeyen, tercih edilmeyen sebzelerden ama mevsiminde yani Ekim, Kasım, Aralık aylarında tüketmek lazım, birçok faydasından bahsediliyor. Bu tarifi de aparatif, hafif ve yapması da kolay olduğu için öneriyorum: Yoğurtlu Cevizli Kereviz

Oyuncular:
2 tane kereviz
500 gr yoğurt
bir avuç ceviz içi
1 küçük diş sarımsak

Sahne:
-Yoğurdu bir kapta az sulandırarak çırpıyoruz
-Soyduğumuz kerevizleri orta boyda rendeliyoruz, bekletmeden yoğurda katıyoruz.
-Cevizleri iri kırıp onu da içine katıyoruz.
-İyice karıştırdığımız salatamız hazır, isteğe göre 1 diş sarımsağı dövüp atabiliriz içine. Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
  • © 2013 Mutfakta Mürü Mü Var? :) | Mürü'den Yemek, Meze ve Pasta Tarifleri